Бланка за връщане, замяна или рекламация  -> изтегли тук


Връщане на продукт

Имате право да върнете продукт в рамките на 14 дни от датата на получаването й без да обосновавате причина за връщането. Ние от своя страна ще възстановим платената сума за стоката. 
За целта трябва да бъдат изпълнени следните условия: 
В рамките на максимум 14 работни дни от получаване на колета в нашия склад, ние ще възстановим сумата, представляваща стойността на върнатите продукти, само по банков път, в банкова сметка, упомената от вас в бланката за рекламация.
Транспортните разходи, ще бъдат изцяло за сметка на клиента. Продукта/те могат да бъдат върнати само чрез куриер.
Ако всички тези условия са изпълнени, можете да ни върнете продукта, за да ви се възстанови заплатената сума. Всичко, което трябва да направите, е да попълните формуляра, който може да откриете по-горе и да се свържете с нас на телефон: 0876621231 или на и-мейл autovidala@gmail.com , и да ни каже, че желаете да върнете закупените продукти. 
*Не приемаме колети, изпратени по пощата, както и колети с наложен платеж!

Замяна на продукт

 Ако поръчаният продукт не е подходящ за вас, е  възможно да направим замяна. 
За целта трябва да бъдат изпълнени следните условия:
 Ако всички тези условия са изпълнени, може да се пристъпи към замяната. Всичко, което трябва да направите, е да попълните формуляра, който може да откриете по-горе и да се свържете с нас на телефон: 0876621231 или на и-мейл autovidala@gmail.com , и да ни каже, че желаете да направим замяна на продукта.
Транспортните разходи, ще бъдат изцяло за сметка на клиента. Продукта/те могат да бъдат върнати само чрез куриер.
Ако поръчания продукт не е в наличност, можете да си изберете друг , стойността на закупения първоначално продукт, ще се приспадне от стойността на избрания, и новият продукт ще бъде изпратен към вас, като транспортните разходи се поемат изцяло клиента. Стойността на новия продукт трябва да бъде на същата цена или по-висока от стойността на върнатия продукт.
*Не приемаме колети, изпратени по пощата, както и колети с наложен платеж!

Рекламация

Ако по полученият продукт се открият фабрични дефекти, клиента има право да предяви продукта за рекламация. 
В този случай може да върнете продукта в 14 дневен срок, за сметка на Видала Трейд ЕООД, като преди това се свържете с нас на 0876621231 или изпратите снимка на дефекта на и-мейл autovidala@gmail.com 
Трябва да върнете продукта на посочения адрес, заедно с попълнена бланка за рекламация и стокова разписка. 
След като получим пратката и одобрим рекламацията клиента има право да избере или замяна на продукта или връщане на заплатената сума.